ZZZFun

Çfarë mund të mësoj nga situata aktuale? Merrni mësime nga mençuria e mrekullueshme e Oshos

Orakulli i Oshos ju sjell tre mesazhe ndryshimi. Thjesht duhet të zgjidhni një nga tre opsionet dhe më pas të merrni mësime nga mençuria e mrekullueshme të Oshos.

Nëse keni zgjedhur:
1. Rebeli
Figura e fuqishme e autoritetit në këtë letër është padyshim zot i fatit të vet. Në shpatullën e tij është emblema e diellit dhe pishtari që ai mban në dorën e djathtë simbolizon dritën e së vërtetës së tij.
Pavarësisht nëse është i pasur apo i varfër, rebeli është me të vërtetë një perandor sepse ai ka thyer zinxhirët e kushtëzimit shtypës dhe opinionet e shoqërisë.
Ai e krijoi veten duke përqafuar të gjitha ngjyrat e ylberit, duke dalë nga rrënjët e errëta dhe pa formë të së kaluarës së tij të pavetëdijshme dhe duke zhvilluar krahë për të fluturuar në qiell.
2. Mësuesi
Figura qendrore e kësaj letre është ulur në majë të një luleje të madhe në zbrazëti dhe përmban simbolet e transformimit: shpata që pret iluzionin, gjarpri që rinon veten duke hequr lëkurën e tij, zinxhirin e thyer të kufizimeve dhe simbolin e yin yang të tejkalimi i dualitetit.
Njëra nga duart e saj është në prehrin e saj, e hapur dhe e pranueshme. Tjetra vjen të prekë gojën e një fytyre që fle, duke simbolizuar heshtjen që ndodh kur pushojmë. Kjo është koha për lëshim të thellë.
Lejoni që çdo dhimbje ose vështirësi të jetë e pranishme duke pranuar këtë realizueshmëri. Eshtë shumë më shumë si përvoja e Gautama Budës, kur pas viteve të kërkimit, ai më në fund hoqi dorë, duke e ditur se nuk kishte asgjë më shumë që mund të bënte.
3. Krijuesi
Mjeshtri Zen i kësaj letre ka përdorur energjinë e zjarrit dhe është në gjendje ta përdorë atë për krijimtari sesa për shkatërrim. Ai na fton të pranojmë dhe të marrim pjesë me të në mirëkuptimin që është nga ata që kanë zotëruar zjarret e pasionit, pa i shtypur ato ose duke i lejuar ata të bëhen shkatërrues dhe të paekuilibruar.
Eshtë aq i integruar sa që nuk ka më një ndryshim midis kush është brenda dhe kush është jashtë. Ai e ofron këtë dhuratë të mirëkuptimit dhe integrimit për të gjithë ata që vijnë tek ai, duke i dhënë dritën krijuese që lind nga qendra e qenies së tij.
Mbreti i Zjarrit na thotë se çfarëdo që të ndërmarrim tani, me mirëkuptimin që vjen nga pjekuria, do të pasurojë jetën tonë dhe të të tjerëve. Duke përdorur të gjitha mjetet që keni, të gjitha ato që keni mësuar nga përvoja juaj e jetës, është koha që ju të shpreheni.

Back to top button