Zodiak

Këto shenja të Horoskopit krijojnë probleme kudo që shkojnë

Në zodiak, këto janë shenjat që janë gjithmonë gati për një luftë ose konfrontim, pa u shqetësuar shumë për pasojat që mund të sjellë impulsiviteti.

Dashi

Dashi hyn në këtë listë për arsye shumë të dukshme. Bijtë e Marsit, perëndia e luftës, nuk janë dembelë kur bëhet fjalë për grindje dhe luftime. Ata kanë tipare impulsive që përfundojnë duke i bërë problemet dhe zemërimin një pjesë të madhe të përvojave të tyre. Mjafton që ata të ndihen të kërcënuar ose ofenduar për të shkuar direkt tek personi pa u menduar dy herë. Ata janë të mirënjohur për mënyrën se si sillen përballë sfidave dhe mospërputhjeve të jetës, duke lënë mënjanë çdo manifestim të dialogut.

Luani

Pak më pak të rrëmbyer se ata të mëparshmit, Luanët hyjnë në këtë listë sepse edhe ata janë fëmijë të zjarrit, por shumë më pak impulsivë. Ata madje priren të mendojnë shumë kohë para çdo debati me të cilin mund të përballen, duke kuptuar se agresioni nuk çon në rrugë produktive. Por mos i provokoni, sepse ata janë jashtëzakonisht krenarë, veçanërisht nëse reputacioni i tyre i mirë është në rrezik. Ata gjithashtu nuk mund të durojnë të shohin familjen dhe miqtë duke kaluar nëpër situata padrejtësie, në këto momente ata gjithashtu mund të shkaktojnë dhunë fizike.

Akrepi

Akrepët, megjithëse kanë karakteristika shumë sugjestive të ujit, kanë si sundimtar të dytë Marsin, të njëjtin zot të luftës që shoqëron revoltat e Dashit. Dallimi midis tyre është në thelb në mënyrën se si ata shfaqin pakënaqësinë e tyre, sepse ndërsa Dashi e tregon veten si një ngacmues impulsiv, Akrepi shton pak më shumë erëza në këtë përzierje shpërthyese, duke shfaqur zemërim dhe pakënaqësi të pamëshirshme. Ai nuk pranon asnjë fyerje, dhe nëse vëren ndonjë shenjë keqkuptimi, ai reagon keq.

Shigjetari

Edhe pse ata janë fëmijë të zjarrit, tregojnë shumë më tepër vetëkontroll dhe inteligjencë në debate, duke preferuar një konfrontim verbal sesa kontaktin fizik. Por ato gjithashtu mund të jenë impulsive dhe grindavece, duke përdorur kritika negative për të tronditur njerëzit që i përçmojnë. Shigjetarët janë sarkastikë dhe kanë aftësinë për të gjetur pikën e dobët të kundërshtarëve të tyre shumë lehtë, duke qenë të këqinj kur duan. Por, ndryshe nga shenjat e mëparshme, ato priren të piqen me kalimin e viteve, duke lënë mënjanë këtë karakteristikë rinore për të përballuar sfidat e jetës me forcë.

Back to top button
Close
Close