Thenie

12 mendime pozitive për një ditë pozitive…

“Ushqe ëndërrat. Lëri të vdesin urie dyshimet”.

“Zbulo vlerat e tua dhe ndihmoji ata rreth teje të zbulojnë edhe vlerat e tyre, gjithashtu”.

“Ato që ekzistojnë, ekzistojnë, por kjo jo gjithmonë do të thotë se ato janë çfarë duhet të ishin”.

“Heroi për të cilin po pret, është ai që të sheh kur sheh veten në pasqyrë”.

“Gjërat e mëdha ndodhin nga momenti, kur mendon vazhdimisht se si t’i përmirësosh gjërat e vogla”.

“Një ditë e mirë dhe një jetë e mirë janë shpesh sinonime të njëra-tjetrës”.

“Zemra të hapura, mendje të hapura. Mendjet e hapura mund të hapin çdo gjë tjetër”.

“Lumturia është një zgjedhje, jo një shans”.

”Momentet e mia më të vështira janë shpesh mësuesit e mi më të mirë”.

“Besimi është një nxitës i ëndrrave, ndërsa dyshimi një limit i shpejtësisë së tyre”.

“Një ëndërr e bërë realitet është në fakt një vetvete më e realizuar”.

“Kur dashuria është përgjigja, pyetja nuk ka ndonjë rëndësi të dihet”. / bota.al

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close