Covid19Covid19 lajme nga bota

Përjashtohet SHBA, Anglia heq karantinën për vizitorët nga 59 vende

Vizitorët që do të shkojnë në Angli nga 59 vende dhe territore nuk do të duhet të hyjnë në karantinë nga 10 korriku, tha qeveria britanike.

Vende të tilla si Shtetet e Bashkuara, Kanada dhe Portugalia u përjashtuan nga lista.

Njerëzit që vijnë në Angli nga një vend jo në listë do të vazhdojnë të kërkohen të izolohen derisa të kenë kaluar 14 ditë nga kur e kanë lënë./bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close