Thenie

“Dëgjo, nuk ke pse e pret më. Ai nuk do të kthehet”. Disa thënie të trishta nga filmat e huaj

“Dëgjo, nuk ke pse e pret më. Ai nuk do të kthehet”. – Hachi: A Dog’s Tale

“Ndonjëherë njerëzit që pëlqejmë, nuk na pëlqejnë. Është e dhimbshme, por nuk kemi çfarë të bëjmë nëkëtë rast”. – Sex Education

Jam mirë, thjesht jo i lumtur”. – “Dr. House”

“Mendoja se e njihja mirë, por rezultoi që nuk e njihja fare. Çfarë humbje të shpenzosh kohë me dikë, thjesht për të zbuluar në fund se është një e huaj për ty”. – “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”

“Në fund, jeta shndërrohet në një akt, ku i lë gjithë njerëzit të largohen”. – “Life of Pi”

“Pse është kaq e rëndësishme të ëndërrosh?”
“Sepse n
ë ëndrrat e mia, jemi sërish bashkë”. – “Inception”

“Dashuria është ajo gjë që ne jemi në gjendje ta ndjekim dhe që kalon dimensionet e kohës dhe hapësirës”. – “Interstellar”

“E vërteta është se, ndonjëherë më mungon aq shumë, saqë nuk mundem ta përballoj dot atë ndjesi”. – “Brokeback Mountain”

Dashuria është e çuditshme. Si mundet diçka kaq e bukur, të sjellë kaq shumë dhimbje?”. – “Love”

“Thjesht kujtohu se zemra dhe trupi jonë na jepen vetëm një herë. E përpara se ta kuptosh, zemra ndalonsë rrahuri”. – “Call Me By Your Name”

Back to top button