Uncategorized

Fauci thotë se “paragjykimi kundër shkencës” është një problem në SH.B.A.

Teksa pandemia e koronavirusit vazhdon të përhapet në SH.B.A, eksperti më i mirë i vendit për sëmundjet infektive Dr. Anthony Fauci thotë se paragjykimi kundër shkencës në vend po shkakton probleme.

“Një nga problemet me të cilat ndeshemi në Shtetet e Bashkuara është se për fat të keq, ekziston një ndërthurje e një paragjykimi anti-shkencor që njerëzit kanë – për arsye që ju i dini, të pakonceptueshme dhe jo të kuptueshme – ata thjesht nuk besojnë në shkencë dhe ata nuk besojnë autoritetin, “tha Fauci në një episod transmetimi të Departamentit të Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore të mërkurën.

Fauci, i cili ka shërbyer për gjashtë administrata të SHBA-së deri më tani, në dukje po i referohej paraqitjeve të tij në konferencat për shtyp të Shtëpisë së Bardhë gjatë pandemisë së koronavirusit.

“Është mahnitëse ndonjëherë mohimi që ekziston, është e njëjta gjë që i bën njerëzit që janë kundër vaksinës, të cilët nuk duan që njerëzit të vaksinohen, edhe pse të dhënat tregojnë qartë sigurinë e vaksinave,” shtoi Fauci. “Ky është vërtet një problem.” CNN / bota.al

Leave a Reply

Back to top button