ZZZFun

Një test shumë interesant, për gjithë tipat vëzhgues. A i gjeni dot gabimet?

E konsideroni veten një lloj Sherlock Holmes? Shihni me kujdes fotografinë dhe sigurohuni që gjithçka është në rregull.

Sugjerim: Kushtojini vëmendje logjikës së gjërave. Në këtë foto ka shumë detaje pa kuptim. Vini re çdo detaj. 

Nëse nuk i keni gjetur të gjithë gabimet, më poshtë janë zgjidhjet e enigmës.

– Drejtimi i erës është disi i pakuptimtë: tymi shkon në drejtimin e djathtë, por pemët lëvizin në të majtë.

– Stina i vitit nuk mund të përcaktohet, disa pemë kanë gjethe, të tjera nuk kanë.

– Në të njëjtën fushë mbillet dhe korret.

– Kali ka një shalë, por në të njëjtën kohë tërheq një plug.

– Kali po korr arën në një zonë që sapo është mbjellë.

– Nuk ka asgjë që mban parmendën.

– Drita e diellit formon hije të dallueshme, në njeriun nga njëra anë dhe në gardhin nga ana tjetër.

– Hija e portës është e valëzuar, jo e drejtë.

– Porta ka pesë akset, por hija tregon katër.

– Dera nuk ka kyç ose mentesha.

– Shkurret rriten mbi gardh.

– Shtëpia nuk ka dyer.

– Perdet janë të fiksuara në pjesën e jashtme.

– Njeriu është tepër i madh për t’u nxënë në shtëpi.

– Qeni është në mënyrë disproporcionale i madh, në krahasim me delet.

– Delet duken gjithnjë e më të vogla, kur shkojnë nga kati i parë në katin e dytë.

– Disa objekte nuk kanë hije.

– Liqeni është mbi vijën e horizontit.

– Karroca me sanë është shumë më e madhe se njeriu.

– Një rrotë dhe një karrige mbështetëse mungojnë në karrocën pranë shtëpisë.

– Rrugica duket se është bërë me kashtë, edhe nga materiali i kulmit.

Back to top button