Thenie

“Nuk mund t’i lejosh njerëzit që do, të përcaktojnë mënyrën se si dashuron”

Në këtë artikull do të mund të lexoni disa nga thëniet më të veçanta të përzgjedhura nga filma të ndryshëm. Nëse nuk i keni parë ende, mund t’i shihni gjatë kohës suaj të lirë.

“Nuk është e rëndësishme të kesh gjithçka. E rëndësishme është të zgjedhësh një person dhe të dy t’ia dilni mbanë”. – “The Object of my Affection”

“Njerëzit thonë se koha ndryshon gjithçka, por nuk është e vërtetë. Të bësh diçka, mund të ndryshojë diçka tjetër. Të mos bësh asgjë, gjërat do të mbeten ashtu siç kanë qenë”. – “Dr. House”.

“Ne pranojmë dashurinë që mendojmë se meritojmë”. – “The Perks of being a Wallflower”.

“Gabimi im më i madh ishte të mendoja se ti mund të më ndryshoje. Vetëm unë mund ta ndryshoj veten time”. – “Stuck in Love”.

“Nuk mund t’i lejosh njerëzit që do, të përcaktojnë mënyrën se si dashuron”. – “Before We Go”.

“Arsyeja se pse të fal është se nuk je perfekt, njësoj siç nuk jam as unë. Gjithë njerëzit janë joperfektë”. – “Mary and Max”.

“Ti meriton më tepër se sa të ta thyejnë shpirtin”. – “You”.

“Nëse kujdesesh për gjërat, ato zgjasin përgjithmonë”. – “The Notebook”.

“Në disa ditë, dhimbja ndjehet më e fortë se në ditën që u lëndove”. – “The Flash”.

“Njerëzit naivë nuk janë budallenj. Ata mendojnë se çdokush ka një zemër të mirë”. – “Riverdale”.

Back to top button
Close
Close