ZZZFun

TEST / Zgjidh orën e preferuar dhe zbulo si e ke marrëdhënien me kohën

Orë lavjerrës, orë muri moderne apo orë me zog? Zgjidhni të preferuarën tuaj dhe zbuloni, me testin tonë, se si lidheni me kohën. 

1. Ora e parë

Nëse preferoni orët me lavjerrës, ju pëlqen të organizoni me saktësi ditët tuaja. Ju i urreni vonesat dhe improvizimet, për ju gjithçka duhet të planifikohet shumë përpara. Nuk ju pëlqen t’i bëni gjërat me nxitim, preferoni t’i kryeni detyrat në kohën e duhur.

2. Ora e dytë

Nëse preferoni orët e murit, jeni një person që nxitoni dhe nuk humbisni kohë. Ju pëlqen të vraponi nga njëra anë në tjetrën dhe të mbushni ditët tuaja të ngarkuara, edhe nëse ankoheni herë pas here për shkak të stresit. Megjithatë, ju nuk mund të bënit pa të, një jetë e ngadaltë nuk është vërtet për ju.

3. Ora e tretë

Nëse preferoni orët me zog, jeni dikush që ju pëlqen të menaxhoni kohën në mënyrën tuaj. Ndonjëherë jeni me nxitim, por herë të tjera jeni jashtëzakonisht të ngadalshëm, kjo varet nga humori i momentit dhe motivet. Nuk jeni skllav i kohës dhe nuk shqetësoheni shumë për kalimin e saj.

Back to top button