Bota

Trump: Mbrojtja SHBA-Japoni, e papenetrueshme

Mbrojtja e ndërsjellë midis SHBA dhe Japonisë do të bëhet gjithnjë e më e fortë dhe dhe do të jetë e pakalueshme. E ka deklaruar Donald Trump në konferencën e përbashkët për shtyp me kryeministrin japonez Shinzo Abe në Shtëpinë e Bardhë, duke falënderuar Tokio për pritjen e trupave amerikane. SHBA është e përkushtuar për forcimin e lidhjeve me Japoninë, aleanca me të cilën është kritike si dhe një  “themel i rëndësishëm i paqes dhe stabilitetit” në në Azi, shtoi Trump. /bota.al

Leave a Reply

Back to top button