ZZZFun

Zgjidhni një pendë dhe merrni një mesazh të veçantë për shpirtin tuaj

Mund të themi se shpirti është vetëdija jonë më e lartë dhe ai gjithmonë komunikon me ne kur përpiqemi të lidhemi me thelbin tonë. Janë tre pendë, zgjidhni një dhe merrni një mesazh.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Shpirti juaj ju zbulon frikën e tij në mënyrë që të mund të identifikoni, kuptoni dhe shëroni. Frika jonë paralizon dhe lidh emocionet dhe mendimet tona dhe shpesh na pengon të zhvillohemi.

Ne vetë i japim jetë frikës sonë, por nëse i pranojmë dhe i kuptojmë ato, do të çlirohemi nga ky “burg” në të cilin gjendemi për shkak të frikës. Ne do të kemi gëzim dhe shpresë në zemrat tona!

Nr. 2

A i lejoni emocionet tuaja të ndikojnë në mendimet dhe ndjenjat e të tjerëve? Apo ndoshta ju ndikoni tek njerëzit e tjerë duke ndarë përvojën tuaj me ta dhe duke i penguar ata të formulojnë mendimin e tyre? Ka shumë të ngjarë që kjo të ndodhë në jetën tuaj tani, prandaj shpirti juaj po ju dërgon një mesazh për këtë. Po, ndonjëherë duam të shpëtojmë dikë nga dhimbja; ne duam t’i ndihmojmë ata të shmangin fatin e keq dhe zhgënjimin, por jo të gjithë do të kenë të njëjtën përvojë si ne. Është e rëndësishme të kuptohet se çdo person duhet të marrë të gjitha vendimet e veta bazuar në përvojën personale dhe perceptimin e tij për këtë botë!

Nr. 3

Është e rëndësishme të mbani mend se çdo person është unik dhe ka cilësi të shkëlqyera, gjëja e rëndësishme është thjesht të mësoni të përdorni të gjitha cilësitë e tij përgjithmonë. Për shembull: nëse e dini se keni një tipar si kokëfortësia, provoni ta zbatoni atë në një fushë të jetës ku kërkohet vullnet dhe forca e brendshme për të ecur përpara! Punoni në të gjitha cilësitë tuaja!

Back to top button