Covid19Covid19 lajme nga bota

Katalonja bëhet vendi i parë në Spanjë që vendos me kusht përdorimin e maskave

Autoritetet rajonale të Katalonjës do të vendosin ta bëjnë të detyrueshëm përdorimin e maskave, pavarësisht nga aftësia e njerëzve për të mbajtur një distancë të sigurt, duke u bërë rajoni i parë i Spanjës që e bën këtë, tha udhëheqësi rajonal i Katalonjës Quim Torra.

Torra tha se masa do të hynte në fuqi të enjten.

Përdorimi i maskave brenda dhe jashtë është e detyrueshme në Spanjë, nëse njerëzit nuk mund të garantojnë një distancë prej 1.5 metrash nga njëra-tjetra derisa të gjendet një kurë ose vaksinë për koronavirusin./bota.al

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close