Uncategorized

Trump shtyn rihapjen e shkollave pasi rastet me koronavirus në SHBA arrijnë në 3 milion

Zyrtarët Federale të Shëndetit të Sh.B.A-së do të nxjerrin udhëzime të reja për rihapjen e shkollave, pasi Presidenti Donald Trump kritikoi rekomandimet e tanishme si “të ashpra”, “të shtrenjta” dhe “jopraktike”, duke kërcënuar gjithashtu të shkurtojë fondet federale nëse ato nuk rihapen deri në vjeshtë.

Duke thënë se vendi ndodhet “në një situatë të mirë” në lidhje me pandeminë e koronavirusit. Por numri i rasteve të reja ka ardhur duke u rritur në mënyrë të qëndrueshme që nga mesi i qershorit: të mërkurën, SH.B.A. regjistroi kërcimin më të madh ditor, me më shumë se 60,000 raste të reja. CNN  / bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close