ZZZFun

Çfarë patë fillimisht? Zbuloni rrugën që do t’ju çojë drejt suksesit

Nëse doni të dini se cila rrugë do t’ju çojë drejt suksesit, përgjigjuni se cila ishte gjëja e parë që patë kur patë imazhin.

Nëse keni parë:

Njeriun

Të gjitha vendimet duhet të zgjidhen nga ju. Jepini vetes kohë dhe hapësirë ​​për të gjetur përgjigjet brenda vetes. Ju mund të jeni të rrethuar nga shumë ndikime të jashtme dhe kjo mund t’ju pengojë të dëgjoni zemrën tuaj. Ndoshta gjithçka që ju nevojitet tani është një dhomë e qetë, një stilolaps dhe një letër për të shkruar mendimet dhe ëndrrat tuaja.

Degët

Ju mund ta shikoni jetën tuaj në një mënyrë të re. Nuk ka nevojë të keni frikë nga e panjohura apo nga ndryshimi. Frika lind kur kemi frikë të humbasim atë me të cilën jemi lidhur. Shpesh harrojmë se këtë e kemi arritur pa gjithçka që kemi. Trupi ynë është gjithashtu dhurata jonë. Është e natyrshme ta mbash atë dhe të identifikohesh me të.

Por është gjithashtu e dobishme të kujtojmë se ne kurrë nuk kemi probleme me të cilat nuk mund të përballemi. Nëse nuk jeni të sigurt për sigurinë tuaj fizike ose emocionale, imagjinoni një flluskë energjie mbrojtëse rreth jush. Për më tepër, thjesht mund të imagjinoni se është e padukshme për ata që mund t’ju dëmtojnë.

Qielli dhe zogjtë

Ky është një mesazh për t’u kthyer në fillim të çdo gjëje. Ndiheni sikur po filloni nga e para ose duhet të filloni nga e para për shkak të problemeve të fundit.

Çdo udhëtim i ri do të shërbejë si një gjë e mirë për rritjen tuaj, duke ju sjellë më pranë autoritetit më të lartë që besojni. Filloni udhëtimin tuaj me një frymë ngazëllimi, dashurie dhe besimi. Hapi juaj i parë është thjesht ta lini veten të shkoni në diçka të re.

Llampa

Kjo është një tendencë e natyrshme për t’u fokusuar në atë që na mungon: paratë, rekreacioni, relaksimi, pak luks, ushqimi i mirë, apo ndoshta edhe një punë më e mirë dhe kushte më të favorshme jetese.

Matjet tona të jashtme të vlerës personale (posedimi, puna, titulli, paratë) mund të mos pasqyrojnë me saktësi vlerën e vërtetë të talenteve, përpjekjeve dhe synimeve tona. Ajo që na duket e papërshtatshme mund të duket e çuditshme për të tjerët dhe anasjelltas!

Nëse mendoni se diçka mungon dhe ju kap kjo ndjenjë, përpiquni të zhvendosni energjinë dhe vëmendjen tuaj.

Back to top button