ZZZFun

Dëshironi të dini më shumë për jetën tuaj të kaluar? Zgjidhni një orë për të zbuluar

Ky test ju jep një ide për psikikën tuaj, e cila mund të jetë e “groposur” thellë dhe ju nuk jeni as të vetëdijshëm për disa qëndrime, por gjithashtu zbulon se çfarë keni qenë në një jetë të kaluar dhe si ka ndikuar në atë që jeni sot. Bëni zgjedhjen tuaj!

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Nëse keni zgjedhur orën numër një, shanset janë që ka shumë gjëra për të cilat keni besime kufizuese në lidhje me betimet që keni bërë në një jetë të mëparshme. Mund të nënkuptojë se keni qenë klerik në një jetë të kaluar, ose keni qenë në një komunitet fetar.

Ndoshta disa nga betimet që keni marrë në një jetë të kaluar kanë përfshirë vetëmohimin, kështu që tani po luftoni me mungesën e parave dhe bollëkun, dhe gjithashtu mund të keni probleme emocionale.

Është gjithashtu e mundur që në këtë jetë të jeni duke ngrënë tepër, mund të përfshiheni së tepërmi në aktivitet seksual, sepse ndiheni sikur keni qenë kaq të privuar nga kënaqësitë në një jetë të kaluar.

Thjesht duke i pranuar këto betime dhe duke kuptuar se ato nuk janë më të vlefshme në jetën e tanishme, ju mund të shpëtoni prej tyre dhe rrjedha e energjisë do të hapet në zonat ku do të hasni pengesa.

Nr. 2

Nëse jeni të tërhequr nga kjo orë, ka shumë të ngjarë që të jeni ende fort të lidhur me jetën në të cilën keni përjetuar dashuri të pashpërblyer.

Nëse nuk mund të mbani një marrëdhënie të shëndetshme në këtë jetë, është e mundur që të keni një besim të fortë nga një jetë e kaluar se nuk jeni të denjë për dashuri ose se nuk jeni vënë re kurrë nga ata që doni.

Ndonjëherë për këtë arsye ne manifestojmë marrëdhënie me të tjerët që nuk na respektojnë ose nuk na trajtojnë mirë. Shumë herë ne jemi të detyruar të jetojmë pa marrëdhënien e dëshiruar sepse kemi besime që i kanë rrënjët në një jetë të kaluar.

Nr. 3

Kjo orë thotë se keni qenë një shaman në një jetë të kaluar. Për më tepër, kushdo që e sheh këtë orë duhet të jetë i vetëdijshëm se ka kufizime të mëdha financiare në këtë jetë. Në një jetë të kaluar ju ishit një shaman në fisin tuaj dhe ai kujdesej për ju: ai sillte çdo lloj nevoje në shenjë mirënjohjeje.

Megjithatë, në këtë jetë, mund të keni vështirësi financiare, sepse zgjidhni rrugën e një shëruesi që nuk vlerësohet ose paguhet mirë. Njerëzit mund të duan shërbimet që ju ofroni, por nuk janë të gatshëm të paguajnë për kohën ose arsimin tuaj.

Kjo të kujton se ato ditët kur fshati kujdesej për ju kanë ikur dhe tani duhet të përshtateni me sistemin e sotëm tregtar. Është në rregull të paguani për kohën dhe arsimin tuaj, por ju meritoni kompensim që të mund të jetoni pa vuajtur nga varfëria ose privimi.

Back to top button