ZZZFun

Zgjidh një nga letrat dhe zbulo fatin tënd për këtë fundjavë

Zgjidhni në mënyrë intuitive një letër dhe zbuloni se çfarë mesazhi përmban për ju!

Kartela nr. 1

Është koha që jeta juaj të bëhet më e lehtë. Është koha për të ecur në rrugën e hirit hyjnor me besim, thjeshtësi dhe pranim. Nuk është e nevojshme të përpiqeni të arrini diçka.Ju mund të veproni me hijeshi pa lidhje dhe besim, në mënyrë që gjithçka të jetë ashtu siç duhet. Ligji i efikasitetit na inkurajon të punojmë më zgjuar, por jo gjithmonë më të vështirë.Është si të mësosh të lejosh një valë të të çojë në breg, në vend që të notosh gjatë gjithë kohës vetëm, apo edhe kundër një rryme që do ta bënte udhëtimin edhe më të vështirë.Pra, ju duhet të mësoni të dëgjoni universin tuaj universal. Ndonjëherë dëshironi të vazhdoni, por njohuritë tuaja intuitive do t’ju ndihmojnë të relaksoheni. Ligji i efikasitetit ndonjëherë njihet edhe si rruga e rezistencës më të vogël.Ne duhet të gjejmë fuqinë që vjen kur e lëshojmë dhe besojmë sepse universi e di se çfarë bën. Besoni tani. Besoni se gjithçka do të vijë në kohën e duhur.

Kartela nr. 2

Kur meditoni, qëndroni besnik ndaj asaj që frymëzon zemrën tuaj dhe ju ndihmon të bëheni më të fuqishëm. Ju jeni këtu për të jetuar jetën tuaj, për të qenë besnik ndaj asaj që është vërtet e rëndësishme për ju. Përshtatuni me zemrën tuaj. Çfarë ju pëlqen aq shumë sa jeni gati të kapërceni çdo pengesë për hir të tij?Çfarë ju motivon dhe frymëzon? Nuk është ajo që duket e mundshme apo praktike, por ajo që është e vërtetë. Ne jemi më të fortë kur dëgjojmë sinqerisht zemrat tona. Kur duam të jemi ata që jemi, universi është më i lehtë për të na udhëhequr. Kur mësoni dhe pranoni se kush jeni në të vërtetë, filloni të keni një dridhje më të fortë.Universi është shumë bujar, sigurisht mbështetës dhe i dashur, kështu që do t’ju sigurojë gjithçka që ju nevojitet për të realizuar ëndrrat tuaja!

Kartela nr. 3

Me këtë kartë, ju merrni një paralajmërim hyjnor se ka pastrim karmik në jetën tuaj, nëpërmjet një kombinimi të përpjekjeve tuaja dhe hirit shpirtëror të Hyjnores.Është koha për të shëruar njëherë e përgjithmonë plagët e vjetra! Karma nuk është një ndëshkim. Karma është plani mësimor i shpirtit tonë për këtë jetë, i transferuar nga jetët e kaluara.Kështu zhvillojmë ne dhe si zhvillohet shpirti ynë, herë përmes sfidave, herë përmes bekimeve!

Back to top button