ZZZFun

Zgjidhni një kaktus dhe zbuloni se çfarë thotë zëri juaj i brendshëm

Kjo është një mënyrë argëtuese dhe e lehtë për të zbuluar aspektet dalluese të personalitetit tuaj. Zgjidhni një kaktus për të zbuluar se çfarë do t’ju tregojë.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Zëri juaj i brendshëm ju thotë të ndaloni së humburi kohë në njerëz dhe gjëra që nuk ju sjellin dobi, kushtojini më shumë vëmendje asaj që është vërtet e dobishme për ju dhe Ruani ndershmërinë në rrugën tuaj. Mos u përpiqni t’i kënaqni njerëzit e tjerë dhe përqendrohuni në të qenit i lumtur vetë, sepse lumturia e vërtetë vjen vetëm përmes këmbënguljes dhe ndershmërisë.

Nr. 2

Vlerësoni heshtjen dhe kushtojini më shumë vëmendje vetes. Pavarësisht se sa njerëz ju rrethojnë, ndonjëherë gjithçka që ju nevojitet është pak heshtje për të gjetur përgjigje për pyetjet tuaja dhe për të shënuar një rrugë të re jete. Vëreni veten në radhë të parë, pas një kohe, kjo do t’ju sjellë dobi.

Nr. 3

Gjithmonë keni qenë një njeri punëtor që ka ndjekur qëllimet e veta, pa përtaci, por në të njëjtën kohë jashtëzakonisht ambicioz, për të mos parë bekimet që ju vijnë. Është koha të ndaloni së punuari kaq shumë dhe të fokusoheni vetëm në identifikimin dhe nderimin e asaj që tashmë është dhënë. Asnjëherë mos e humbni ndjenjën e vlerësimit për arritjet tuaja, sepse kjo është ajo që do t’ju shtyjë përpara.

Nr. 4

Mendja juaj ka nevojë për ëndrra dhe plane. Jeni mësuar të fokusoheni te realiteti dhe shpesh të bëni shumë gjëra automatikisht dhe vetëm atëherë e kuptoni se asgjë nuk ju është shtuar. Organizoni mendjen dhe zemrën tuaj dhe luftoni vetëm për atë që meritoni vërtet. Ëndërroni pak, vendosni objektiva dhe fokusohuni në punën tuaj, duke kujtuar vetëm një rezultat.

Nr. 5

Frika është armiku juaj më i madh. Lërini përvojat tuaja negative të së kaluarës dhe jepini vetes dhe të tjerëve një shans të ri për të provuar dhe mbrojtur veten. Çdo ditë ju qani dhe ndiheni të pakënaqur me jetën tuaj. Lirojeni veten, mos kini frikë të filloni nga e para dhe të gjeni arsye të reja për të qenë të lumtur. E kaluara juaj nuk mund të kontrollojë jetën tuaj dhe të ndikojë në lumturinë tuaj të ardhshme. Ju keni fuqinë për ta ndryshuar atë, mos e humbisni këtë mundësi.

Nr. 6

Ju jeni një person jashtëzakonisht i ndjeshëm dhe bujar që e gjen lumturinë e vet duke i parë të tjerët të lumtur dhe të suksesshëm. Njerëz si ju kanë shumë pak në botë dhe ju meritoni më shumë mirënjohje, por mos harroni të kujdeseni edhe për veten tuaj. Nëse ndiheni keq, nuk ka gjasa të jeni në gjendje të ndihmoni dikë. Prandaj, duke dashur dhe duke u kujdesur për veten, meritoni edhe një qëndrim të mirë.

Back to top button