Your Life

Drejtësia hyjnore kërkon kohë, por nuk gabon kurrë!

Drejtësia, herët a vonë, do të mbizotërojë dhe sa më gjatë jeta juaj të jetë e mbështjellë dhe e fundosur në dallgë të pazbutshme, aq më i madhe është forca e frymës hyjnore që do t’ju japë drejtësi me bollëk, shumë më intensive se dallgët që kanë provuar t’ju fundosin.

Këto shumëfishohen në gjithnjë e më shumë sfida dhe kaq shumë rrugë, pamundësi dhe pengesa të tjera, të cilat do të na bëjnë të piqemi, me qëllim që të na bëjnë më të fortë mendërisht dhe shpirtërisht dhe, në të njëjtën kohë, të rikrijojmë njohuritë tona për të vlerësuar atë që duket e vogël, por që është me të vërtetë thelbësore për jetën.

Ky udhëtim tokësor është magjepsës dhe, ndonjëherë, madje edhe rraskapitës.

Kur na imponohen padrejtësitë, ne ndjehemi të humbur dhe nuk dimë se çfarë veprimi të ndërmarrim ose nëse mënyra më e mirë është të vazhdojmë në rrugën tonë, dhe ta lëmë zgjidhjen të vijë vetë, përmes duarve hyjnore.

Drejtësia kërkon kohë, por nuk dështon. Ehtë një fakt, drejtësia nuk vonon, sepse është e qartë që momenti më i mirë kur ajo shfaqet, është ai në të cilin është më e fortë dhe në potencialin e saj maksimal. Për rrjedhojë, shuan etjen për ata që e kanë pritur prej shumë kohësh.

Prandaj, mos u dorëzo;  në një moment, drejtësia do të vijë, pasi ajo nuk vonon dhe nuk gabon asnjëherë, thjesht po pret për ty, në kohën e duhur! / meb.al

Leave a Reply

Back to top button