Covid19 lajme nga bota

OBSH: “Mund të mos e kemi kurrë një vaksinë efikase”

Shefi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Tedros Adhanom Ghebreyesus, ka paralajmëruar se mund të mos ketë kurrë një vaksinë efektive për Covid-19: “Një numër vaksinash tani janë në fazën e tretë të testeve klinike dhe të gjithë shpresojmë të kemi një numër vaksinash efektive që mund të ndihmojnë [mbrojnë] njerëzit nga infeksioni”, tha Tedros. “Megjithatë nuk ka asnjë plumb argjendi për momentin dhe mund të mos ketë kurrë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close