Covid19 lajme nga bota

OKB: Bota përballë një “katastrofe brezash”, prej mbylljes së shkollave

Sekretari i Përgjithshëm i Organizatës së Kombeve të Bashkuara, Antonio Guterres, paralajmëroi të martën se bota ndodhet përballë një “katastrofe breznore ” për shkak të mbylljes së shkollave në mes të pandemisë së koronavirusit, dhe tha se kthimi i nxënësve dhe studentëve të sigurt përsëri në klasë, duhet të jetë “një përparësi kryesore” pasi të bjerë transmetimi lokal i infeksioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close