Zodiak

Sekretet e gruas së Binjakëve

Edhe nëse mendon se e njeh këtë grua në thellësi, mendimet e miqve dhe të afërmve nuk do të jenë kurrë të njëjta. Binjakët janë ekuivalent me disa gra, të gjitha të ndryshme, që ndryshojnë sipas gjendjes së tyre mendore.

Kushdo që e njeh një grua Binjake, e di se është shumë e vështirë për të parë të njëjtin person për një kohë të gjatë. Fotot e saj kurrë nuk duket të vijnë nga i njëjti person dhe ndryshimet e sjelljes te lene ne dileme nëse sapo ke takuar një grua të re apo je  ende duke folur me një mik të vjetër!

Po, shenja e binjakeve është shenja e ndryshimeve, të të gjithë atyre që duan të ndryshojnë, të eksperimentojnë dhe të kapërcejnë horizontet. Nëse ka ndonjë gjë që mund ta dëmtojë këtë grua, është monotonia. Ashtu si një kameleon, ajo merr forma të ndryshme, duke i magjepsur dhe intriguar burrat.

Në kundërshtim me atë që mund të duket, mënyra e saj misterioze arrin të kënaqë shumë njerëz që përfundojnë duke u dashuruar. Gruaja Binjak nuk ndryshon personalitetin. Ajo shfaq të gjitha grate qe jetojne brenda saj.

Ndonjëherë ajo mund të jetë kaq e paqëndrueshme dhe e paparashikueshme, sa do të jetë e magjepsur nga buzëqeshja ose shfaqja e një pasioni të ri dhe pastaj do të fillojë ta kritikojë atë me të njëjtën intensitet. Pra, njeriu që dikur ishte i mrekullueshëm, do të bëhet kaq i mangët sa ajo do te pyes veten si mundi te bjeri ne dashuri me dike si ky. Kjo aftësi që ajo ka duke rene ne dashuri dhe duke zhgënjyer veten shpejt, mund të thyejnë shumë zemra derisa ajo te jete e sigurt se e ka takuar vërtet njeriun në jetën e saj.

Dhe mënyra më e mirë për ta pushtuar është që gjithmonë të jetë i njëjti person. Ajo vlerëson ndryshimet në jetën e saj personale dhe do të përjetojë ndjesi të reja. Por ajo dëshiron një njeri të parashikueshëm në krahun e saj.

Të parashikueshem, por kurrë pasiv! Temperamenti i saj e bën të pranojë ndryshime më lehtë se gratë e tjera, me kusht që ajo të mos jetë e lidhur me sjelljen e partnerit tuaj. Është e vështirë për të që t’i jepet një personi pa u ballafaquar me dyshimet e saj.

Dualiteti i saj gjithmonë do të analizojë pro dhe kundër të gjitha marrëdhënieve. Do që njeriu i dashur dhe romantik të ketë sukses dhe fitime të mjaftueshme për të mbajtur shtëpinë? Dhe ai njeri që fiton para si askush nuk do të jetë pak i ftohtë për të ngushëlluar zemrën kur të keni nevojë?

Përveç dashurisë dhe romancës që shpesh e dënon atë me idenë e humbjes së lirisë së saj, në gjëra të tjera ajo është shumë e drejtpërdrejtë dhe zakonisht nuk shmanget! Por mos u shqetësoni, ajo gjithmonë do të përfundojë duke bërë zgjedhjen më të mirë të momentit. / MeB

Leave a Reply

Back to top button