PsikologjiThenie

20 thënie frymëzuese, nga njerëz të famshëm që ju i njihni dhe i doni

Nëse gjithçka do të ishte e përsosur, atëherë nuk do të mësoje asnjëherë dhe nuk do të rriteshe asnjëherë

Beyonce

Të jeni mirënjohës për kohët e vështira në jetë, sepse ato ju kanë bërë atë që jeni sot

Leonardo Di Caprio

Gjej se cila është dhuntia jote dhe ushqeje, gjithmonë

Katy Perry

Ndiq ëndrrat dhe mos lejo askënd të të ndalë. Kurrë mos thuaj kurrë

Justin Bieber

Bëj atë gjë që ti mendon se nuk mund ta bësh. Dështo duke e bërë. Përpiqu prapë

Oprah Winfrey

Je me fat që je i ndryshëm nga të tjerët. Mos ndrysho asnjëherë

Taylor Swift

Ji i lumtur me veten tënde. Dashuroji të metat e tua. Zotëroji frikërat e tua

Ariana Grande

Ji i përulur, i uritur dhe përpiqu të jesh gjithmonë ai që punon më shumë

Dwayne Johnson

Asgjë në jetë nuk vjen kollaj. Çdo gjë arrihet me sakrificë

Rihanna

Nuk mund të trokasësh në portën e shansit, dhe të mos jesh gati

Bruno Mars

Ndiq pasionin, ji i vërtetë me veten tënde

Ellen Degeneres

Më shumë mëson nga dështimi, se sa nga suksesi

Jay Z

Gjëja kryesore në jetë, është se gjithmonë merr atë që jep

Adele

Nëse rri duarkryq, ajo që dëshiron nuk do të ndodhë asnjëherë

Matt Damon

Të gjithë ata që më rrëzojnë, thjeshtë më frymëzojnë për të bërë më mirë

Selena Gomez

Dështimet janë pafundësisht më të dobishme se sa suksesi, për të mësuar

George Clooney

Beso dhe puno fort, dhe të gjithë ëndrrat do të të realizohen

Lady Gaga

Bëhu peshkaqeni. Duhet të vazhdosh të ecësh. Nuk mund të ndalesh.

Brad Pitt

Back to top button