Zodiak

Femrat e këtyre shenjave të HOROSKOPIT konsumohen nga xhelozia!

Kur bëhet fjalë për xhelozinë, këto gra janë mjeshtre!

DEMI

Femrat e Demit janë natyrshëm posesive. Shumë të lidhura me pasuritë materiale, ato mund të mendojnë se partnerët e tyre u përkasin edhe atyre dhe këtu fillon problemi.

Tendenca e tyre për të ushtruar presion ndaj partnerëve për t’u dhënë atyre kohën dhe vëmendjen mund t’i mbysë dhe t’i bëjë ta shohin fundin e marrëdhënies si opsionin e tyre të vetëm për liri.

Ajo që këto gra mësojnë shpesh në rrugën e vështirë është se xhelozia nuk garanton që dikush do të qëndrojë, përkundrazi, ajo i largon njerëzit.

Luani

Luanët krenohen me dashurinë dhe besojnë se duhet të jenë në qendër të vëmendjes dhe të vetmit marrës të dashurisë së partnerit. Zakonisht ky nuk është një problem serioz, sepse partnerët e tyre shpesh janë të prirur gjithsesi t’i përmbushin kërkesat e tyre.

Megjithatë, nëse për ndonjë arsye ato mendojnë se nuk janë në fokus të bashkëshortëve të tyre, këto gra mund të zemërohen shpejt, duke treguar pasigurinë e tyre të thellë.

Në fund të fundit, gjithçka ka të bëjë me egon me to dhe kur lëndohen, ato priren të marrin më të keqen dhe të veprojnë në mënyrë posesive, duke helmuar një marrëdhënie që mund të jetë shumë e mirë.

Akrepi

Këto femra janë deri tani më xhelozet e zodiakut. Kjo tendencë për xhelozi është rezultat i një pasigurie që zakonisht prek të gjitha sferat e jetës dhe nuk mund të jetë ndryshe kur ato përfshihen me dikë që pëlqejnë.

Gjithmonë në mbrojtje, me frikë se mos anashkalohen, Akrepat mbeten gjithmonë në mbrojtje. Ato besojnë se është gjithmonë më mirë të supozosh më të keqen tek partnerët, sesa të kapen në sy dhe mund të kenë zakone të pashëndetshme si kontrollimi i celularëve apo edhe gjurmimi i lëvizjeve të tyre.

Back to top button