Foto

FOTO – Llavë, dëborë dhe… qytetërim

Dritat e Catanias shndërrijnë në distancë ndërsa llava rrjedh mbi dëborë, në Monte Frumento Supino, 2,945 metra mbi nivelin e detit në shpatet e Etnas, në mbrëmjen e 28 shkurtit të këtij viti.

Leave a Reply

Back to top button