Zodiak

Gratë më të zgjuara dhe më të mprehta të zodiakut

Ekzistojnë lloje të ndryshme të inteligjencës, por me siguri ato me një arsyetim të shpejtë, personalitet të zgjuar konsiderohen nga të gjithë se kanë një intelekt superior. Sot do të hedhim një vështrim në botën e femrave, duke ekzaminuar shenjat më të mprehta dhe dinake të zodiakut.
Demi
Gruaja e lindur në shenjën e Demit nuk ka dëshirë të tregojë veten si “superiore” ndaj të tjerëve, duke shfrytëzuar vetëm pjesërisht bujën e madhe që e dallon: ajo është një person shumë praktik i cili në të njëjtën kohë ka një vlerësim të mirë të aftësive të saj, por që megjithatë di ta “nxjerrë në pah” kur është e nevojshme
Binjakët
Bisedues të shkëlqyer, veçanërisht empatikë dhe pranues, si dhe shumë të aftë për të kuptuar dhe parashikuar lëvizjet e të tjerëve, Binjakët janë absolutisht të denjë për të qenë në listë. Personaliteti i tyre i famshëm i dyfishtë nuk i bën ato të shihen në mënyrë të favorshme pasi ato konsiderohen paksa manipuluese.
Virgjëresha
Shumë dinake por jo për këtë ato duan të përfitojnë nga aftësitë e tyre shumë, megjithëse pa dyshim: të qenit shumë mendjemprehta i vë ato në një pozitë avantazhi që e përdorin vetëm kur ndihen pak të vlerësuara dhe pak të konsideruara, me pak fjalë si një lloj “arme” paraprake”.
Ujori
Në dukje të thjeshta dhe pothuajse me natyrë të mirë, femrat e lindura në shenjën e Ujorit dinë të tregojnë talentin e tyre të trurit në jetën e përditshme, por në një mënyrë praktike: nuk u pëlqejnë lajkat dhe nëse nuk e konsiderojnë të përshtatshme që një situatë kërkon ndërhyrjen e tyre, ato do të vazhdojnë tutje.
Kur është vërtet e dobishme, ato arrijnë të “kapin” praktikisht këdo.

Back to top button
Close
Close