Zodiak

HOROSKOP / Shenjat më manipuluese të zodiakut

Të gjithë kanë aftësinë për të manipuluar të tjerët për të marrë gjërat që duan. Ju mund të mos jeni të vetëdijshëm se po manipuloni dikë ose nuk e dini saktësisht se çfarë po bëni. Disa njerëz manipulohen lehtësisht, ndërsa të tjerët janë më rezistentë. Këto janë shenjat më manipuluese të zodiakut në astrologji:

Binjakët

Gjëja më manipuluese që mund të bëjnë njerëzit e lindur në këtë shenjë është të shmangin të vërtetën. Ata mund ta racionalizojnë gënjeshtrën e tyre, duke thënë se është për të mirën e të gjithëve dhe se nuk ka mundësi të tjera, por ata e përdorin gënjeshtrën si një mënyrë për të manipuluar të tjerët. Ata mund të thonë se do të bëjnë diçka pa pasur ndonjë qëllim për ta bërë këtë, ose mund të thonë se situata është e tmerrshme dhe realiteti është pikërisht e kundërta.

Luani

Gjëja më manipuluese që bën një Luan është të minimizojë sjelljen e vet duke u bërë i pafajshëm. Luanët janë të sigurt, por ndonjëherë egoja e tyre i bën të bëjnë gjëra që mund të kenë pasoja negative për të tjerët. Nëse një person i lindur në këtë shenjë bën diçka që do të ishte një fitore për ta dhe një humbje për dikë tjetër, ata do ta paraqesin atë si “të dobishme” për të dy.

Akrepi

Gjëja më manipuluese që bën një person i shenjës së Akrepit është të sillet sikur i është bërë padrejtësi dhe të kërkojë besnikëri pavarësisht gjithçkaje. Ai madje mund t’i japë fund lidhjes tuaj nëse nuk jeni dakord me të.

Bricjapi

Gjëja më manipuluese që bën një Bricjap është t’i bëjë njerëzit të ndihen budallenj. Bricjapi përdor njohuritë dhe aftësitë e veta si një mënyrë për të bërë dikë të bëjë atë që dëshiron Bricjapi. Një person i lindur nën këtë shenjë ka aftësinë të bëjë një person tjetër të ndihet i paaftë dhe në nevojë për udhëzime. Ai do të bëjë gjithçka për t’i bërë të tjerët të ndjekin planin e vet.

Peshqit

Gjëja më manipuluese që bëjnë njerëzit e kësaj shenje është të mos marrin përgjegjësi për veprimet e tyre. Sipas tyre, nuk kanë faj që ka ndodhur diçka apo që dikush është inatosur, sepse kanë bërë ç’të mundnin. Ndonjëherë ata krijojnë përshtypjen se nuk duhet të marrin asnjë përgjegjësi sepse janë “shumë kreativë dhe të veçantë”.

Back to top button