ZZZFun

Zgjidhni një kapelë dhe merrni një mesazh të fuqishëm për fillimin e muajit janar

A doni ta filloni muajin e ri me shumë frymëzim dhe energji pozitive? Bëni këtë test dhe merrni një mesazh shumë të fuqishëm që do t’ju udhëzojë në ditët në vijim!
Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1
Disa gjëra duan kohë, por jini të durueshëm dhe kini shumë besim. Gjithçka do të jetë më mirë. Gjërat nuk ndodhin gjithmonë në kohën që duam ne. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që ne duhet të humbasim besimin ose të heqim dorë.
Sa më elastik dhe të sigurt të jemi, aq më shpejt gjërat do të përmirësohen dhe aq më e madhe lumturia që do të arrijmë. Ky muaj do të jetë një nga shumë korrjet pozitive, mbani shpresën, nuk do të zhgënjeheni.
Nr. 2
Jini mirënjohës për gjithçka që keni dhe gjithnjë e më shumë do të keni arsye për të falënderuar. Mirënjohja tërheq prosperitet. Mirënjohja është një nga praktikat më të fuqishme që mund të adoptojmë.
Sa më shumë që të falënderojmë për gjithçka që kemi, edhe për atë që nuk na pëlqen shumë, aq më shumë realitete pozitive tërheqim. Muaji i ri mund të jetë shumë i begatë për ju, por ju duhet të zhvilloni mirënjohje për të.
Nr. 3
Mos lejoni askënd të bëjë që ju të ndjeheni fajtorë për të jetuar në mënyrën tuaj. Kjo është jeta juaj, ju keni fuqi totale mbi të. Njerëzit gjithmonë kanë diçka për të thënë për ne dhe fjalët e tyre nuk janë gjithmonë pozitive.
Ne nuk mund të lejojmë që negativiteti i tyre të ndërhyjë në rrugën tonë. Ne jemi pronarë të jetës tonë dhe meritojmë të jetojmë në mënyrën tonë, pa asnjë faj. Muajin tjetër, mos lejoni askënd të bëjë që ju të ndjeheni fajtorë për të qenë ai që jeni, kjo do t’ju japë lirinë që meritoni.

Back to top button