Teknologji

Disa truke të “What’s App” që nuk i dinit

whatsappp‘What’s App’ është një ndër aplikacionet më të shkarkuara, nga sistemet shkëmbimit të mesazheve, në botë. Por jo të gjithë i dinë sekretet apo truket e nevojshme të përdorimit ‘What’s App’ ja disa prej tyre. Në fotot më poshtë ju do të mësoni disa gjëra që ndoshta nuk i dinit për të.
w1
Si të pezullosh marrjen e njoftimeve nga grupe të ndryshme? Nëse përdorni një iPhone klikoni vetëm tek Grupi, nëse përdorni një Androit klikoni ‘Menu’ dhe më pas ‘Audio Mute’ në të cilën mund të përzgjidhni se për sa kohë nuk dëshironi të merrni njoftime.
w2
Nuk dëshiron që të tjerët të dinë kur je futur për herë të fundit në ‘What’s Up’? Në iPhone klikoni ‘Stettings’ ‘Accounts’ ‘Privacy’ dhe selektoni sipas dëshirës ‘Last Access’
w3
E dinit që ‘What’s Up’ ka një mekanizëm automatik për të ruajtur mesazhet shumë të hershme? Nga iPhoni ‘Settings’ ‘Chat Settings’ dhe ‘Back up Instant’, ndërsa nga Androit shkoni në Settings Chat dhe klikoni tek ‘Backup Conversation’ por duhet të keni parasysh që videot fotot apo mesazhet me zë nuk ruhen automatikisht me ‘What’s up Download’.
w4
Mbro aparatin tënd me ‘Pin’, nëse nuk dëshiron që askush të kontrollojë aparatin tënd të celularit thjesht përdorni aplikimin e ‘Pin-it’
w5
Parandaloni mbringarkimin e memories së smartphonit duke konfiguruar ‘Automatic apdates’ klikoni ‘Settings’, ‘Download Media’
w6
Dëshironi të ndërroni numrin por jo kartën ‘sim’? klikoni ‘Settings’ ‘Accounts’ ‘Change Number’ dhe më pas verifikoni numrin e ri
w7
Sinkronizoni emrat e miqve me fotot e tyre në What’s Up, klikoni në ‘Contact’ ‘Photo’ ‘Sync’. Megjithatë ky process kërkon të bëhet një e nga një me emrat e kontakteve.
w8
Të krijoni biseda fallco? Ju mund të përdorni këtë aplikim me ‘Yazzy’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close