Teknologji

“Gjendet avioni malajzian” Por… është kurth

Screen Shot 2015-05-21 at 09.57.39Postime në Facebook që duhet t’i shmangni

Fatkeqësisht është vetëm një kurth: postime që lajmërojnë gjoja gjetjen e avionit malajzian të zhdukur vitin që kaloi dhe premtojnë video të të mbijetuarve. Ja pra, dy shembuj që nuk duhet të klikohen.

Nëse klikoni mbi postim, gjë që nuk duhet ta bëni absolutisht, ju kërkohet menjëherë që ta ndani me miqtë, përpara se ta lexoni lajmin. Në këtë pikë, edhe miqve të tu do i shfaqet postimi i infektuar. Pasi e keni ndarë lajmin, ju kërkohet që t’i nënshtroheni një pyetësori mbi të dhëna me ndjeshmëri të lartë. Një mashtrim i vërtetë pra, viktimë e të cilit nuk duhet të bini.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close