Thenie

“Hakmarrja më e mirë është suksesi i madh”. Thënie frymëzuese nga njerëz të famshëm që kanë njohur suksesin në jetë

screen-shot-2016-10-11-at-07-42-00

  1. “Suksesi arrihet më shpesh nga ata që nuk e dijnë se dështimi është i pashmangshëm”

Coco Chanel

2. “Kurajo është mirësia nën presion”.

Ernest Hemingueji

3. “Mëso nga e djeshmja, jeto të sotmen, shpreso për të nesërmen. E rëndësishme është të mos ndalesh së pyeturi”.

Albert Einstein

4. “Ndonjëherë nuk e sheh veten tënde qartë, deri kur e sheh me sytë e të tjerëve”.

Ellen DeGeneres

5. “Të gjithë ëndrrat e tua mund të bëhen realitet, nëse ke kurajën t’i ndjekësh”

Ualt Disney

6. “Nuk ka rëndësi se sa ngadalë ecën, sa kohë që nuk ndalesh”.

Konfuci

7. “Suksesi është të shkosh nga dështimi në dështim, pa e humbur entuziasmin”

Uinston Churchill

8. “Dikush po rri në hije sot, për shkak se dikush mbolli një pemë shumë kohë më parë”.

Uarren Buffet

9. “Kurdoherë që shihni një person të suksesshëm, ju shihni vetëm lavditë publike dhe asnjëherë sakrificat private që janë bërë për t’i arritur ato”.

Vaibvah Shah

10. “Mos qaj për shkak se mbaroi, por buzëqesh sepse ndodhi”.

Dr. Seuss

11. “Suksesi? NUk e di se cfarë do të thotë kjo fjalë. Jam i lumtur. Por suksesi, për mua është pqaja e brendshme. Eshtë një ditë e bukur për mua. Ky është suksesi”.

Denzel Uashington

12. “Ti jeton vetëm një herë, por nëse jeton ashtu si duhet, edhe një herë mjafton”.

Mae Uest

13. “Një herë që zgjedh shpresën, gjithcka tjetër është e mundur”.

Christopher Reeve

14. “Përpiqu të mos bëhesh një njeri i suksesit, por një njeri i vlerave”.

Albert Einstein

15. “Nuk ka askund një rrugë të lehtë drejt lirisë, dhe shumë prej nesh duhet të kalojnë nëpër luginën e hijes së vdekjes, vazhdimisht, përpara se të mbërrijmë në majën e malit të dëshirave tona”.

Nelson Mandela

16. “Nuk janë speciet më të forta që mbijetojnë, as më inteligjentet, por ato që reagojnë më mirë ndaj ndryshimit”.

Charles Darvin

17. “Gjërat më të mira dhe më të bukura në botë nuk shihen apo preken – ato duhen ndjerë me zemër”.

Helen Keller

18. “Jeto sikur do të vdesësh nesër; mëso sikur do të jetosh përgjithmonë”.

Mahatma Gandhi

19. “Hakmarrja më e mirë është suksesi i madh”.

Frank Sinatra

20. “Askush nuk mund të të bëjë të ndihesh inferior, pa miratimin tënd”.

Eleanor Roosevelt / ëëë.bota.al

Leave a Reply

Back to top button