Covid19 InformacioneCovid19 lajme nga bota

Më shumë se 1.400 mjekë në Xhorxhia nënshkruajnë një letër për më shumë kufizime

Më shumë se 1.400 punonjës të kujdesit shëndetësor në Xhorxhia kanë bërë kërkesë ndaj guvernatorit të shtetit duke kërkuar që ai të vendosë kufizime të mëtejshme për të ngadalësuar përhapjen e Covid-19.

Xhorxhia ka pasur një rritje të virusit gjatë javës së kaluar, numri i rasteve të reja pësoi një rritje me më shumë se 50%.

Në letrën e së enjtes, punonjësit e kujdesit shëndetësor kërkojnë që Gov. Brian Kemp të mbyllë baret dhe klubet e natës dhe të ndalojë tubimet e me më shumë se 25 persona përfshirë edhe në vendet e adhurimit.

Letra rekomandon dhe kërkon që guvernatori të lejojë kryetarët e bashkive dhe zyrtarët e qarqeve të krijojnë plane të përshtatshme për juridiksionet e tyre. CNN / bota.al

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close