Covid19 InformacioneCovid19 lajme nga bota

Një djalë 11-vjeçar është bërë fataliteti më i ri i Covid-19 në Florida

Një djalë 11-vjeçar nga Miami-Dade County i Floridas është personi më i ri që vdiq nga komplikimet e Covid-19, sipas Departamentit të Shëndetit në Florida.

Sipas të dhënave më të fundit shëndetësore, ai është i mituri i tretë në Florida që vdes nga komplikimet e virusit. Të tjerët ishin një vajzë 16-vjeçare në Lee County dhe një djalë 17-vjeçar në Qarkun Pasco. Regjistrimet tregojnë se fataliteti i 11-vjeçarit nuk është një rast i lidhur me udhëtimet, por është e paqartë nëse djali kohët e fundit kishte kontakte të ngushta me këdo që kishte Covid-19.

Departamenti i Shëndetit në Florida i tha CNN-it se djali ishte me probleme të rënda shëndetësore.

Që nga e premtja e kaluar, 7,000 të mitur në Florida kanë testuar pozitiv me koronavirus. Numri i përgjithshëm i çështjeve të konfirmuara në shtetin e Floridas është 169,106. CNN / bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close