Covid19 Lajme nga vendi

“Po humbasim njerëz”. Kryeministri e nis javën me një thirrje të fortë

Kryeministri Edi Rama në rrjetin social “Facebook”  i ka bërë thirrje qytetarëve të mos thyejnë masat vendosura. Gjithashtu ai u shpreh se vendi ka hyrë në një javë të vështirë.

Kryeministri thekson se në këtë situatë në të cilën ndodhet vendi qytetarët duhet të tregojnë shumë durim.

“Të shtrëngojmë dhëmbët dhe durojmë, durojmë, durojmë, duke mos shkelur ligjin e luftës për kufizimin e lëvizjes; duke mos dalë nga shtëpia kot; duke ecur vetëm në rrugë kur kemi një domosdoshmëri jashtë shtëpisë; duke ndenjur në radhë në distancë minimumi 1 metër pas kurrizit të njëri – tjetrit kur bëjmë pazar; duke rezistuar, rezistuar,” shkruan Rama.

Statusi:

“Kemi hyrë në një javë tejet të vështirë dhe po humbasim njerëz.

Kemi vetëm një gjë në dorë për të kursyer sa më shumë jetë dhe lehtësuar sa të mundemi vuajtjet e mëdha:

Të shtrëngojmë dhëmbët dhe durojmë, durojmë, durojmë, duke mos shkelur ligjin e luftës për kufizimin e lëvizjes; duke mos dalë nga shtëpia kot; duke ecur vetëm në rrugë kur kemi një domosdoshmëri jashtë shtëpisë; duke ndenjur në radhë në distancë minimumi 1 metër pas kurrizit të njëri – tjetrit kur bëjmë pazar; duke rezistuar, rezistuar, rezistuar.

*Kjo video është videoja më e shikuar mbrëmë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës”.

.

🔴⚫️ KEMI HYRË NË NJË JAVË TEJET TË VËSHTIRË DHE PO HUMBASIM NJERËZ😰KEMI VETËM NJË GJË NË DORË PËR TË KURSYER SA MË SHUMË JETË DHE LEHTËSUAR SA TË MUNDEMI VUAJTJET E MËDHA: TË SHTRËNGOJMË DHËMBËT DHE DUROJMË, DUROJMË, DUROJMË, DUKE MOS SHKELUR LIGJIN E LUFTËS PËR KUFIZIMIN E LËVIZJES; DUKE MOS DALË NGA SHTËPIA KOT; DUKE ECUR VETËM NË RRUGË KUR KEMI NJË DOMOSDOSHMËRI JASHTË SHTËPISË; DUKE NDENJUR NË RADHË NË DISTANCË MINIMUMI 1 METËR PAS KURRIZIT TË NJËRI – TJETRIT KUR BËJMË PAZAR; DUKE REZISTUAR, REZISTUAR, REZISTUAR *kjo video është videoja më e shikuar mbrëmë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Gepostet von Edi Rama am Montag, 23. März 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close