Speciale

Pse ende nuk e dimë se çfarë ka brenda piramidave?

piramidat

Me dhomat e tyre të fshehta, Piramidat e Gizës duhet ende të zbulojnë të gjitha sekretet e tyre. Si është e mundur kjo?

“Më në fund kemi bërë një zbulim mrekullueshëm në Luginë; një varr madhështor me vula të paprekura, një lloj urimi për mbërritjen tuaj”- shkruante Hauard Karter në një mesazh të shkruar me ngut për Xhorxh Herbertin, duke e inkurajuar këtë të fundit t’i bashkohej ekspeditës. Ishte viti 1922, dhe Karter sapo kishte zbuluar në varrin e ruajtur në mënyrë të përkryer të faraonit egjiptian Tutankhamun…

[real3dflipbook id=”869″]

 

Leave a Reply

Back to top button