HistoriKomplote

VATIKANI / Prapa mureve, shumë intriga

 

Screen Shot 2015-09-10 at 09.43.25

Gjithmonë është menduar se Vatikani në fund mund të ishte një “qoshe” e universit, e padhunueshme nga forcat e së Keqes, por kush njeh paksa histori është i informuar për intrigat e shumta që fshihen midis atyre mureve. Vetë Papa Pali i VI-të më 29 qershor të vitit 1972, në meshën për festën e shenjtorëve Pjetër dhe Pal, e kish konfirmuar: “Nëpërmjet ndonjë të çare tymi i Satanait ka hyrë në Kishë”…

[real3dflipbook id=”494″]


Screen Shot 2015-09-10 at 09.43.06

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close